Thomas van Groningen over het stikstofdebat: “Er is vanuit de oppositie frustratie”

Na drie weken is vandaag het stikstofdebat in de Tweede Kamer hervat. Gaat het de coalitie lukken een meerderheid te vinden om het stikstoffonds van 24 miljard euro door de Eerste Kamer te krijgen? Politiek verslaggever Thomas van Groningen praat ons bij.

Voor de zoveelste keer debatteerde de Kamer vandaag over de stikstofuitstoot. Er is een pot van 24 miljard beschikbaar om die uitstoot aan te pakken. Maar ja, waaraan moet dat dan worden besteed? “Er is vanuit de oppositie frustratie over hoe de pot met geld uitgegeven moet worden”, zegt Thomas van Groningen over de 24 miljard die beschikbaar is om de uitstoot aan te pakken. 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug.

Vergelijkbare artikelen