Marlijn Weerdenburg schreef het nummer ‘Daar Wil Ik Heen’

Moederdag is niet voor iedereen een feestje, het kan ook confronterend zijn als je moeder er niet meer is. Marlijn Weerdenburg schreef het nummer ‘Daar Wil Ik Heen’ over de pijn van het verliezen van haar moeder. Met een speciale videoclip voor Moederdag wil ze moeders die er niet meer zijn in het zonnetje zetten. 

Komende zondag is het Moederdag, een dag die confronterend kan zijn als je moeder er niet meer is. Dat geldt ook voor zangeres en actrice Marlijn Weerdenburg. Ze schreef een speciaal nummer voor haar moeder. Kijk hieronder hoe ze het nummer zong bij Op1. 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

 

Vergelijkbare artikelen