“Je kan honderd jaar tv maken van 10 jaar koningschap”

Deze maand zit koning Willem-Alexander tien jaar op de troon. Ter ere daarvan blikt hij in een podcastserie met Edwin Evers terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn 10-jarig koningschap. In Op1 nemen we vanavond alvast een voorproefje met de directeur van Beeld & Geluid, Eppo van Nispen tot Sevenaer, die voor ons zijn rijke tv-archief induikt.

Vandaag verschijnt een podcast waarin Edwin Evers spreekt met koning Willem-Alexander over 10 jaar koningschap. Eppo van Nispen tot Sevenaer zet de hoogte- en dieptepunten van de majesteit op een rijtje. “Je kan honderd jaar tv maken van 10 jaar koningschap.”

Kijk hieronder de video.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen