Géza Weisz over de Oscars

Het belooft zondag weer een groot spektakel te worden: de Oscars worden uitgereikt. Acteur Géza Weisz kan niet wachten om te zien wie er met de felbegeerde gouden beeldjes vandoor gaan, en in Op1 blikken we alvast vooruit.

Zondag is de 95e uitreiking van de Oscars, en dat betekent dat we ons klaar kunnen maken voor een avond vol glitter, glamour en de mooiste films. Volgens acteur Géza Weisz belooft het een mooie avond te worden, want we hebben een heel goed filmjaar achter de rug, verzekert Weisz. “Normaal vind ik het makkelijker om een film eruit te lichten, waarvan ik denk dat dat hem gaat worden. En dat is nu niet zo.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen