Eva Rammeloo over ‘Alles onder controle’

Xi Jinping krijgt, als eerste president van de Volksrepubliek China, zijn historische derde termijn. In het boek ‘Alles onder controle’ van Eva Rammeloo beschrijft de China-correspondent de groeiende macht van Xi Jinping en hoe het land welvarender en steeds autoritairder wordt. In Op1 vertelt ze erover.

In het boek ‘Alles onder controle’ beschrijft Eva Rammeloo de groeiende almacht van de Chinese president Xi Jinping en zijn partij. Hoewel China welvarender wordt, wordt het ook steeds autoritairder en beperkt het individuele vrijheden. “De staat wordt steeds minder belangrijk, en de partij neemt het over.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Eva Rammeloo terug.

Vergelijkbare artikelen