Fascinerend inkijkje in de dierenwereld

Wat past er meer bij de lente dan het gefluit van vogels? Vanaf zondag, als Beleef de lente weer begint, hoef je daar niet per se de natuur voor in. De webcams gaan weer aan en dan kunnen we vanuit onze luie stoel genieten van de steenuil, zeearend en de ooievaar. Presentator Menno Bentveld en boswachter Hanne Tersmette vertellen erover.

Met de lente in aantocht, begint ook het broedseizoen van vele vogels. En vanaf zondag, als Beleef de lente weer begint, hoef je daar niet per se de natuur voor in. De webcams gaan weer aan en dan kunnen we vanuit onze luie stoel genieten van de steenuil, zeearend en de ooievaar.

Zondag gaan de webcams in de natuur weer aan en dan kunnen we vanuit onze luie stoel genieten van de steenuil, zeearend en de ooievaar. Boswachter Hanne Tersmette laat een fascinerend kijkje in de dierenwereld zien.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen