Albert Verlinde en Jeangu Macrooy over de musical ‘Jesus Christ Superstar’

Vijftig jaar geleden ging de film Jesus Christ Superstar in première. Reden genoeg voor Albert Verlinde om het verhaal opnieuw te vertellen in de Nederlandse theaters, met niemand minder dan Jeangu Macrooy in de rol van Jezus. 

Albert Verlinde brengt de film Jesus Christ Superstar naar de Nederlandse theaters, met Jeangu Macrooy in de rol van Jezus. Maar als Jeangu langer op de naborrel van een première was geweest, werd hij er misschien niet eens voor gevraagd. “Ik ben heel blij dat ik heb gewacht tot dit voorbij kwam. Het is een geval van op het juiste moment op de juiste plek zijn. Ik was op de première van een film en ik heb tien minuten rondgelopen op het feest en dacht ik ga naar huis. Na tien stappen hoorde ik ineens mijn naam en toen werd ik gevraagd om Jezus te spelen. Ik was overrompeld.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen