Fawlty Towers krijgt na ruim veertig jaar een vervolg

De iconische Britse serie Fawlty Towers krijgt na ruim veertig jaar een vervolg, mét hoofdrolspeler John Cleese. Wat maakte de serie zo goed? Acteur Patrick Stoof en presentator Philip Freriks nemen ons mee terug naar de jaren ’70.

Een totaal doorgedraaide hoteleigenaar, bang voor alles, maar vooral voor zijn vrouw. Basil Fawlty, oftewel John Cleese in Fawlty Towers. Er werden maar twaalf afleveringen van gemaakt, maar die werden wel zo vaak herhaald dat bijna iedereen wel mee opgroeide met de foute grappen.  

De iconische Britse serie Fawlty Towers krijgt na ruim veertig jaar een vervolg, mét hoofdrolspeler John Cleese. “Ik vind het interessant dat iemand van 83 besluit om z’n pareltje nieuw leven in te blazen. Dat is voor de oudere generatie fantastisch.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek met Patrick Stoof en Philip Freriks over Fawlty Towers terug.

Vergelijkbare artikelen