Eppo van Nispen tot Sevenaer, Ad Visser, René Froger en Natasja Froger kiezen favoriete tv-fragmenten

Welke legendarische fragmenten uit het 70-jarige tv-archief moeten een plekje krijgen in ons collectief erfgoed? Zaterdag gaat het vernieuwde Mediamuseum van Beeld & Geluid weer open voor publiek na een grootscheepse verbouwing van ruim twee jaar. Beeld & Geluid-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer, presentator Ad Visser en René en Natasja Froger vertellen wat er zeker niet mag ontbreken.

Bij Natasja Froger staan de nationale hulpacties bij grote rampen in haar geheugen gegrift. ”Ik vind het zo prachtig om te zien hoe we dan met zijn allen de schouders eronder zetten als één land. We mopperen vaak over ons land, en we hebben ook genoeg te mopperen, maar dan staan we er. En dat vind ik zo mooi om te zien.”

René Froger was altijd groot fan van ’t Schaep met de 5 pooten. ”Het reflecteert op mijn eigen leven. Ik ben natuurlijk grootgebracht in een kroeg. Ik vond het altijd zo leuk om naar te kijken omdat het ging om de dagelijkse dingen. Het is een beetje een voorloper van een soap.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen