“Deze duiven leerden de schilderstijlen van Picasso en Monet”

Is dat nou een kool- of een pimpelmees? Dit weekend is weer de jaarlijkse tuinvogeltelling. Hoe werkt het spotten en waar moeten we dit jaar vooral op letten? Boswachter Hanne Tersmette schuift aan bij Op1 met bioloog Auke-Florian Hiemstra, die hilarische anekdotes heeft over vogels die gespot gaan worden.

Volgens bioloog Auke-Florian Hiemstra denken veel mensen dat duiven dom zijn, maar het tegendeel is waar. “Deze duiven leerden de schilderstijlen van Picasso en Monet. Dat is toch waanzinnig?!” Wil je zien hoe? Kijk dan de video hieronder!

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Hanne Tersmette en Auke-Florian Hiemstra terug.

Vergelijkbare artikelen