Olcay Gulsen en Isabelle Brinkman over Madonna

Een van ’s werelds grootste popartiesten doet Nederland na acht jaar weer aan: Madonna. Met Olcay Gulsen en voormalig TMF-vj Isabelle Brinkman praten we over de grote successen en de impact van de zangeres. Wat kunnen de fans nog verwachten van de 64-jarige popdiva?

Madonna komt weer naar Nederland. Olcay Gulsen vertelt dat de 64-jarige popster haar grote idool was in haar jonge jaren. “Ik had cassettebandjes van haar en ze betekende heel veel voor mij in haar muziek.” Gulsen vertelt dat ze zelfs meerdere keren ruzie heeft gehad met haar moeder, omdat ze Madonna als voorbeeld nam. “Ik heb best veel klappen gekregen. Mijn moeder vond haar een soort van duivel en ik mocht niet naar haar luisteren. Wij hadden helemaal niet door dat het hele seksuele bewegingen waren die ze in haar videoclip maakte.”

Voorbeeld

Isabelle Brinkman is het eens met Gulsen. “Je kon je anders profileren, je sexyer laten zijn, maar toch een sterkte vrouw zijn. Dus ik vond haar wel een voorbeeld, absoluut.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen