”Willen we echt weten dat hij een bevroren penis had?”

In het interview dat prins Harry heeft gegeven over zijn memoires ‘Spare’ moeten de koninklijke familie en de Britse pers het flink ontgelden. Zwijgen, zoals het merendeel van de Britten van Harry verlangt, is voor hem geen optie. We bespreken met Lia van Bekhoven of de relatie ooit nog kan worden hersteld.

Lia van Bekhoven vond dat prins Harry een aantal goede punten had over de verhouding tussen het paleis en de Britse pers, maar deze werden totaal ondergesneeuwd door allerlei details. ”We hoeven niet te weten over het probleem of hij een baard mag laten staan, dat zijn grootmoeder daaraan te pas moest komen. Dat je daar zo lang over schrijft en praat, dat irriteerde me echt. Willen we echt weten dat hij een bevroren penis had? En hoe hij ontmaagd is? Het is te veel.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Getraumatiseerd

Een groot gedeelte van de Britten is helemaal klaar met prins Harry. ”Hij was nog nooit zo weinig populair als hij nu is. Maar de populariteit van zijn broer en zijn vader is ook gedaald.”

Toch werd Van Bekhoven ook geraakt door het interview van de prins. ”De manier hoe hij vertelt over het overlijden van zijn moeder, hoe zijn vader dat tegen hem vertelde zonder hem aan te raken. Dan zie je ook iemand die nog steeds getraumatiseerd is. Het is een beschadigd mens.”

Kijk hier het hele gesprek met Lia van Bekhoven terug.

Vergelijkbare artikelen