“Ranomi Kromowidjojo is de mol”

Jokers, vrijstellingen en natuurlijk de gevreesde test en executie. Zaterdag worden fans getrakteerd op alweer het 23e seizoen van Wie is de Mol? Wie houdt dit jaar zijn medekandidaten voor de gek en wie weet de mol als eerste te ontmaskeren? We bespreken het vanavond met oud-kandidaten Marije Knevel en Hila Noorzai.

Zaterdag start het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Wie houdt dit jaar zijn medekandidaten voor de gek en wie weet de mol als eerste te ontmaskeren? “Het is altijd lastig om te voorspellen, maar ik denk dat Ranomi (Kromowidjojo, red.) de mol is”, zegt voormalig deelnemer Marije Knevel.

“Ranomi is natuurlijk een olympisch kampioene. Dan ben je zo gefocust en dan kan je dat gewoon”, vertelt de journalist over haar voorspelling. Daarnaast hoopt ze dat de makers dit jaar niet voor een acteur als mol zijn gegaan. “De vorige twee keren waren het acteurs. Dan vallen een aantal mensen al af.”

Kaartje leggen

Hila Noorzai zat het vorige seizoen in een bondje met Kim-Lian. “We zaten vorig jaar elke avond te smiezen met elkaar. En zij is best wel spiritueel. Ze ging kaartjes leggen en op een van die kaartjes kwam Everon eruit. En hij was de mol vorig jaar. Ik heb toen niet naar Kim-Lian geluisterd.” Voor dit seizoen heeft Hila de zangeres wel gevraagd om een kaartje te leggen. “Volgens haar is het Ranomi.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Marije Knevel en Hila Noorzai terug.

Vergelijkbare artikelen