Britt Dekker, Daymian en Jasmin over de nieuwe talentenjacht Ministars

Het is de eerste talentenjacht van Talpa sinds de schandalen bij The Voice of Holland: het door Britt Dekker gepresenteerde Ministars. Wat is er veranderd? Britt Dekker schuift samen met deelnemers uit het gloednieuwe programma Daymian en Jasmin aan bij Op1.

Bijna een jaar na de onthullingen over The Voice of Holland is er een nieuwe talentenjacht: Ministars. Maar willen mensen nog wel meedoen aan talentenshows na The Voice? Volgens Britt Dekker was er aan belangstelling geen gebrek. “Niet normaal. Er is zoveel talent over, omdat er natuurlijk een tijdje geen talentenjacht was. Dus je hebt elke aflevering kinderen die echt goed kunnen zingen. Het is fantastisch.”

Videoduet

Uniek aan de nieuwe show is dat de kinderen in een duetvorm met hun idool zingen. Die is in de uitzending te horen via een video. “Je had bij The Voice de draaiende stoelen en nu moesten ze weer iets creatiefs verzinnen. Ik denk dat het zo een beetje is ontstaan”, vertelt Britt Dekker.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen