Romijn Conen en Rifka Lodeizen over ‘Modern Love Amsterdam’

In de nieuwe serie ‘Modern Love Amsterdam’ komt het leven van acteur Romijn Conen wel erg overeen met zijn eigen situatie. In zijn eerste serie sinds dat hij zeven jaar geleden een herseninfarct kreeg, speelt Romijn een gehandicapte man die worstelt met zijn relatie met zijn vrouw, gespeeld door Rifka Lodeizen. 

In de serie ‘Modern Love Amsterdam’ komt het leven van acteur Romijn Conen wel erg overeen met zijn eigen situatie. “Ik heb dit in het echt ook tegen mijn vrouw gezegd. Ik vertelde haar dat als ze iets wil hebben wat ik haar niet kan geven, ze dat gewoon moet doen. We hebben daar toen heel lang over geïmproviseerd en gesproken en daar is deze scene uit ontstaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen