Claude met zijn hit ‘Ladada’

Hij staat al weken in de Top40, heeft met meest beluisterde lied op Spotify in Nederland en zijn debuutsingle wordt grijsgedraaid op de radio. De pas 19-jarige Claude gaat als een raket! Vanavond in Op1 vertelt hij over zijn Nederlands met Frans gecombineerde hit ‘Ladada’ en wat we nog meer van hem kunnen verwachten.

Zanger Claude is de nieuwe muzieksensatie van Nederland, hij is pas 19 jaar, maar scoorde al een hit met zijn nummer Ladada. Dat lied stond op nummer 1 in de Spotify-top 50 en is daarmee één van de meest beluisterde platen van dit moment met meer dan 5 miljoen streams. Zijn carrière raakt in een stroomversnelling. 

Optreden

Claude gaf live bij Op1 een optreden met zijn megahit. Bekijk het in de video hieronder!

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Claude terug.

Vergelijkbare artikelen