Gordon over zijn nieuwe programma’s en zijn leven in Dubai

Hij verhuisde ruim een jaar geleden naar Dubai en nam afscheid van social media. Hoe gaat het nu met Gordon? De presentator is weer even in Nederland voor tv-opnames en schoof aan om te vertellen over zijn leven in Dubai en zijn nieuwe programma’s die deze winter verschijnen.

Ruim een jaar geleden verruilde Gordon Nederland voor Dubai. Dat we als Nederland met een belerende vinger naar Qatar wijzen vindt de presentator overdreven. “Dubai is zo iets anders dan het Midden-Oosten doet denken bij iedereen.” Volgens de presentator is het niet te vergelijken met Qatar.

“Er wonen negen miljoen expats. Je kan het niet maken als land om mensen de gevangenis in te gooien voor homoseksualiteit. Dat is in het verleden wel gebeurd, dat gebeurt nu tegenwoordig niet meer.” Hoe wij naar deze landen kijken is volgens Gordon een beetje overtrokken. “Het is allemaal zo’n moraalridder gedrag. Kijk naar de gruwelijkheden die we als Nederland hebben gedaan.”

Down the road

Eén van de nieuwe programma’s van Gordon is ‘Down the road’. “Dat is echt mijn kindje. Het is toch wel een vergeten groep in onze samenleving. Het zijn mensen die wel degelijk meetellen. Ze laten in het programma zien dat ze wel degelijk zelf kunnen functioneren.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Gordon terug.

Vergelijkbare artikelen