Idriss Nabil en Elisabeth Hesemans wonnen een Emmy Award

De kinderdramaserie Kabam! won een Emmy Award, de grootste televisieprijs van alle producties die buiten Amerika zijn gemaakt. Wat maakt de serie zo bijzonder? acteur Idriss Nabil en regisseur Elisabeth Hesemans nemen de Emmy mee naar Op1.

Ze zijn er nog beduusd van: regisseur Elisabeth Hesemans en acteur Idriss Nabil: hun serie Kabam! over kinderangsten won gister een internationale Emmy Award. “Onvoorstelbaar. Ik moet er nog van bijkomen. Ik ben helemaal hieperdepiep, de adrenaline stroomt nog door m’n lichaam. Wie had dit durven dromen?”

Insane

In de serie, die over kinderangsten en hoe kinderen daarmee omgaan gaat, is een hoofdrol weggelegd voor acteur Idriss Nabil. Zelf kon hij tot zijn spijt niet bij de uitreiking van de Emmy aanwezig zijn. “Ik lag te slapen tot ik uit mijn bed werd gebeld en getrild door mijn telefoon. Ik had veel te doen en moest gewoon vroeg naar bed, maar ik werd overvallen door leuke en positieve berichten. Het is insane toch?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen