Barry Hay en JB Meijers brengen een ode aan hun muzikale rockhelden

74 jaar en nog steeds is het rock’n roll wat zijn leven beheerst. Zanger Barry Hay van de Golden Earring viert komend weekend het leven met zijn muzikale kompaan JB Meijers in een groots opgezet concert ‘Fiesta de La Vida’. Een feest van herkenning met Mexicaanse twist. In Op1 een voorproefje en een persoonlijk gesprek met de net uitgeroepen ‘Greatest Man of the Year’.

De klik tussen Hay en Meijers was gelijk goed, vertelt het duo. “De band die we hebben is muzikaal, maar ook echt vriendschappelijk. Het zit hem ook echt in het persoonlijke. We delen absolute onvoorwaardelijke voorliefde voor absurde humor.” Dat zorgt ervoor dat ze met plezier het grootse concert ‘Fiesta de La Vida’ geven. Bij Op1 geeft het muzikale duo vast een voorproefje met het lied ‘Don’t Let the Old Man In’.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen