Veldhuis en Kemper zamelen geld in voor Alzheimer Nederland

Met het allereerste Herinneringen Top 50 Concert wil Alzheimer Nederland geld inzamelen voor de ziekte. Vele artiesten komen langs en geven de mensen een onvergetelijke avond met de mooiste Nederlandse muziekherinneringen. Het duo Veldhuis en Kemper is de host van de avond en ze geven in Op1 alvast een voorproefje.

Muziek roept emoties of herinneringen op. En die herinneringen staan centraal in een groot concert dit voorjaar met artiesten als Anouk, Waylon en Willeke Alberti, waar Veldhuizen en Kemper de gastheren zijn. De Herinneringen Top 50. De initiatiefnemer is Alzheimer Nederland.

Met het allereerste Herinneringen Top 50 Concert wil Alzheimer Nederland geld inzamelen voor de ziekte. Het duo Veldhuis en Kemper is de host van de avond. “Het koesteren van herinneringen is het koesteren van het leven zelf.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Veldhuis en Kemper terug.

Vergelijkbare artikelen