Hoe kun je bevriend raken met iemand die je baby heeft vermoord en je hand heeft afgehakt?

Hoe kun je bevriend raken met iemand die je baby heeft vermoord? En hoe kunnen een queer en een neonazi vrienden worden? In zijn nieuwe boek ‘Over de kloof’ gaat schrijver Maurits Chabot op zoek naar onwaarschijnlijke vriendschappen. Over zijn bijzondere zoektocht vertelt hij bij Op1.

Hoe kun je bevriend raken met iemand die je baby heeft vermoord en je hand heeft afgehakt? In zijn nieuwe boek ‘Over de kloof’ gaat Maurits Chabot op zoek naar onwaarschijnlijke vriendschappen. “Al die mensen hebben een bijzondere reis gehad. Ze worden de dag erna niet in een keer vrienden. Daar gaat een heel lang traject aan vooraf.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek met Maurits Chabot terug.

Vergelijkbare artikelen