Natascha Ringeling en Eric van den Akker over hun vrijwilligerswerk bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij

Weer of geen weer; de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij trotseren dagelijks de gevaren van de zee om levensreddend werk te verrichten. In de nieuwe tv-serie ‘Redders op zee’ worden ze gevolgd en krijgen we een spectaculair kijkje achter de schermen bij de KNRM. Over hun vrijwilligerswerk en de serie vertellen redders Natascha Ringeling en Eric van den Akker bij Op1.

Weer of geen weer; de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij trotseren dagelijks de gevaren van de zee om levensreddend werk te verrichten. En dat doen Natascha en Eric naast hun fulltime baan. “Om mensen te helpen”, vertelt Eric van den Akker over zijn drive. “Om iets voor een ander te betekenen. Dat je dat mag doen met dit materiaal, hoe mooi is dat? Dat je met 900 pk de zee op mag en je je medemens mag helpen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Natascha Ringeling en Eric van den Akker terug.

Vergelijkbare artikelen