Wat waren de sleutelmomenten die Poetin vormden tot de man die hij is?

Hoe groeide Poetin uit van KGB-agent tot de president die Oekraïne binnenviel? In Op1 duiken we op de dag dat hij zeventig jaar wordt terug in de tijd, samen met hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk en directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer en kijken we met opmerkelijke beelden hoe het zo ver heeft kunnen komen.

Van KGB-spion tot onze grootste nucleaire dreiger. Vladimir Poetin is vandaag 70 jaar geworden. Wat waren de sleutelmomenten die hem vormden tot de man die hij is? Eppo van Nispen tot Sevenaer laat in Op1 twee fragmenten zien. “Je ziet twee verschillende Poetins.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen