Wordt Verstappen dit weekend kampioen? “We hebben gekkere dingen gezien”

Al jaren doen Olav Mol en Jack Plooij verslag van alle Formule 1-races, maar niet alleen voor televisie en radio. Ook in het theater praat het duo raceliefhebbers bij over de laatste F1-nieuwtjes én Max Verstappen. Dit weekend kan hij al zijn wereldtitel kan prolongeren! Welke verwachtingen heeft het gouden duo? 

Dit weekend heeft Nederlandse raceheld Max Verstappen voor het eerst dit seizoen de kans om zijn wereldtitel in de Formule 1 te prolongeren. Wil hij dat voor elkaar krijgen moet hij niet alleen zelf winnen, maar dan moeten ook zijn grootste concurrenten behoorlijke steken laten vallen.

Gekkere dingen gezien

Olav Mol heeft er daarom een hard hoofd in, maar, niets is onmogelijk. “Hij zegt het zelf. Het is een longshot en alles moet meezitten, maar er is een mathematische kans en dus kan het gebeuren. We hebben gekkere dingen gezien. Je zet twintig autootjes naast elkaar op de racebaan, de lampen gaan uit en je weet het niet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen