Nieuwe documentaire over Tineke Schouten

Tineke Schouten staat al meer dan veertig jaar op de planken. Ter ere van dat jubileum werd ze een jaar lang gevolgd met een documentaire als resultaat. Wat is het geheim achter haar succes en wie is de vrouw achter het typetje Tineke? Het is allemaal te zien in ‘De vele gezichten van Tineke’.

Al veertig jaar zit comédienne Tineke Schouten in het vak. En al veertig jaar is ze succesvol. Wat is het geheim achter haar populaire typetjes? “Je moet gewoon kijken naar mensen en je goed inleven. Ik kan het ook alleen maar doen als mijn hele lijf ernaar staat. Het moet ook een driedimensionaal type zijn”, aldus Schouten.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Tineke Schouten terug.

Vergelijkbare artikelen