Hans Dorrestijn staat na een pauze van 2,5 jaar weer op de planken

Na een pauze van 2,5 jaar staat Hans Dorrestijn weer op de planken. Zijn programma ‘’t Houdt een keer op’ gaat onder andere over de aftakeling, het verlies van vrienden, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. Met andere woorden: een gezellige mix van kleine en grote rampspoed.

De onbetwiste meester van de bittere droefenis Hans Dorrestijn is terug in het theater. Inmiddels al 82 jaar oud, maar nog steeds peinst hij er niet over om te stoppen. “Ik heb het nieuwe programma ’t houdt een keer op genoemd, maar dat is geen belofte. Het is een algemene waarheid. Alles houdt een keer op.”

Gezondheidsproblemen

Het was niet vanzelfsprekend dat Dorrestijn weer op het podium zou staan. Tijdens corona kreeg hij te maken met gezondheidsproblemen. “Het was tamelijk ingrijpend. Ik ben geopereerd en daar heb ik een jaar lang flink last van gehad.” Wat zorgt ervoor dat hij dan toch weer het theater in wil? “Mijn hele leven heb ik optreden niet zo leuk gevonden. Ik vond het zwaar, maar later begon ik het steeds leuker te vinden. Nu ik ouder ben, vind ik het heerlijk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Hans Dorrestijn terug.

Vergelijkbare artikelen