Coen Verbraak en Margôt Ros over het nieuwe programma ‘Over Leven’

Wat maakt het leven de moeite waard? Programmamaker Coen Verbraak interviewt in zijn nieuwe programma ‘Over Leven’ verschillende gasten over de kwetsbaarheid van het leven. Hij spreekt onder andere actrice Margôt Ros, die door een hersenschade twee jaar niet kon werken. 

In de nieuwe serie ‘Over Leven’ gaat Coen Verbraak in gesprek met uiteenlopende gasten over wat het leven de moeite waard maakt. De programmamaker is erachter gekomen dat de zin van het leven niet zozeer in jezelf zit, maar vaak juist in anderen. “Dat zegt bijna iedereen. Het zit in die ander en daardoor wordt het leven de moeite waard.”

Niets leuker dan praten met mensen

Verbraak zelf kan zich vinden in die conclusie. “Daarom ben ik denk ik ook interviewer. De grootste straf lijkt me om twintig jaar op een onbewoond eiland te zitten. Er is niets leuker dan praten met mensen en andere mensen hun verhalen horen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug

Vergelijkbare artikelen