Freek Bos: ”Verwacht vandaag geen NS-treinen in Noord-Nederland”

Mensen die vandaag met de trein moeten, kunnen beter thuisblijven. Freek Bos van reizigersorganisatie Rover vreest door stakingen van het NS-personeel voor chaos op het spoor en roept mensen op voorhand op naar alternatieven te zoeken om ergens te komen. Bos vertelt bij Op1 wat voor problemen er worden verwacht.

Bos verwacht dat er vandaag in Noord-Nederland geen NS-treinen zullen rijden. ”De verwachting is dat er boven de denkbeeldige lijn Almere-Amersfoort-Deventer geen NS-treinen gaan rijden. Arriva rijdt daar nog wel, Keolis ook.” Ook op de andere stakingsdagen van het NS-personeel verwacht Bos dat waar op dat moment wordt gestaakt, er geen enkele trein zal rijden. ”Ik zou zeggen, ga thuis werken. In de rest van het land blijft het gewoon echt onzeker. Raadpleeg de reisplanner, maar houdt ook rekening met overvolle treinen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Freek Bos terug.

Vergelijkbare artikelen