Martine van Os over een nieuw seizoen van ‘We zijn er bijna!’

Morgen begint het nieuwe seizoen van kijkcijferkanon ‘We zijn er bijna!’ Martine van Os volgt een grote groep gepensioneerde vakantiegangers die vijf weken lang gezamenlijk door Spanje trekken. 

Kijkcijferhit

Presentatrice Martine van Os doet in het nieuwe seizoen verslag opnieuw verslag van de avonturen van de groep kampeerders, die op alles tot in de puntjes zijn voorbereid. Koken in de buitenlucht, boottochtjes en het perfect inparkeren van hun campers en caravans: de vakantiegangers draaien er ook dit seizoen hun hand niet voor om. Een regelrechte kijkcijferhit, iets wat de presentatrice Martine van Os soms verbaast. “We zijn wel ieder jaar weer een beetje nerveus of mensen het toch weer leuk gaan vinden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen