Kelly de Vries over de plannen van de Peter R. de Vries Foundation

Stichting de Gouden Tip ging als eerbetoon aan de overleden Peter R. de Vries verder als de Peter R. de Vries Foundation. Nog altijd met het doel coldcases op te lossen door een hoge beloning uit te loven voor die ene gouden tip. Dochter van Peter R., Kelly de Vries schuift aan bij Op1 om te vertellen over de plannen van de foundation.

Ter ere van de overleden Peter R. de Vries ging Stichting de Gouden Tip afgelopen maand verder als de Peter R. de Vries Foundation. Dochter van Peter, Kelly de Vries, is voorzitter. “Ik vind het heel bijzonder en heel belangrijk om te doen. Juist om de visie van mijn vader en zijn doel om nabestaanden te ondersteunen voort te zetten, om echt alles op alles te zetten om aan de boom te blijven schudden. Zeker als het met kinderen te maken heeft”, zegt Kelly.

Bijzonder

Het werk van haar vader voortzetten vindt De Vries erg bijzonder. Bovendien helpt het haar in haar eigen rouwproces. “Ik vind het heel fijn en bijzonder om nog zo met hem bezig te kunnen zijn. Het kantoor dat we momenteel hebben, is eigenlijk ook zijn oude kantoor. Het is bijna een Peter R. de Vries museum. Anderen zouden het misschien confronterend vinden, maar ik voel me er heel erg in thuis.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen