Janny van der Heijden over een nieuw seizoen van ‘Denkend aan Holland’

Het coronavirus, de stijgende prijzen en de drukte op Schiphol. Het zorgt ervoor dat veel Nederlanders niet naar het buitenland gaan, maar het eigen land herontdekken. Geen beter moment voor het 4e seizoen van ‘Denkend aan Holland’, waarin presentatoren Janny van der Heijden en André van Duin Nederland verkennen vanaf het water. Van der Heijden schuift aan om te vertellen wat ze allemaal zijn tegengekomen.

Terwijl de samenleving in brand staat laat Janny van der Heijden ons de andere kant van Nederland zien. Dobberend een bootje met Andre van Duin in een nieuw seizoen van ‘Denkend aan Holland’. In de serie ontdekt het duo Nederland vanaf het water. “Nederland heeft gewoon hele mooie plekjes. We hebben ook hele mooie producten. Ik denk dat we die ook vooral laten zien. Dat er ook nog mooie dingen zijn. Mooie natuur, mooie mensen en prachtige ambachten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Janny van der Heijden terug.

Vergelijkbare artikelen