Angelique Houtveen over het nieuwe album van Beyoncé: “Ik vind het een beetje dubbel”

Het heeft zes jaar geduurd, maar afgelopen nacht verscheen er dan eindelijk weer een soloalbum van Beyoncé. Is het alles waar de fans van de Amerikaanse superster op hebben gewacht? Radio-dj Angelique Houtveen vertelt erover bij Op1.

Fans van de Amerikaanse superster Beyoncé hebben er jaren op moeten wachten, maar gisteren verschijn er dan toch weer een soloalbum van de zangeres. Radio-dj Angelique Houtveen is gelijk begonnen te luisteren, maar heeft toch een beetje een dubbel gevoel over de nieuwe muziek. “Ik vind het dubbel. Ik hoor dat het een goed album is, maar je hebt natuurlijk een grote groep fans die van de oudere nummers van Beyonce houden. Die fans komen niet echt aan hun trekken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Angelique Houtveen terug.

Vergelijkbare artikelen