WK-deelnemers Rob en Emiel doen goocheltruc bij Op1

Wie wordt de nieuwe wereldkampioen goochelen? Het duo Rob en Emiel kreeg in 2009 al de hoogste notering en neemt nu opnieuw deel aan het WK in Canada, waar ze hopen met hun unieke mix van magie, illusies en andere experimenten er met de gouden medaille vandoor te gaan. Het duo, dat ook al veertien keer het Nederlands Kampioenschap won, schuift aan bij Op1 en ze doen natuurlijk ook een van hun goocheltrucs.

”Wij zijn allebei op latere leeftijd besmet geraakt met het goochelvirus”, vertelt Rob Mollien. ”Het voordeel van laat beginnen is dat als je iets heel leuk vindt, je ook de drijfveer en capaciteit hebt om daar vol voor te gaan. Terwijl wat je veel ziet is als jeugd begint er na twee jaar weer wat nieuws is. Wij kwamen allebei net voor ons twintigste in aanraking met het goochelen en werden er gewoon echt door gegrepen. In het begin waren dat trucs en op een gegeven moment is dat mentalisme binnen ons duo wel echt een belangrijk onderdeel geworden.”

Het duo deed een van hun trucs bij Op1:

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Rob en Emiel terug.

Vergelijkbare artikelen