S10 en Paskal Jakobsen zingen ‘Laat Me Los’

Nog maar net bekomen van De Diepte, waarmee S10 ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, is er nu al weer een volgende hit: Laat Me Los. Het duet met Bløf schopte het in een week tot Megahit (3FM), Hit van 100 (100% NL) en Topsong (NPORadio2). Het nummer kreeg een live-primeur voor 40.000 bezoekers op Concert At Sea. Vanavond vertellen Bløf-zanger Paskal Jakobsen en S10 over de samenwerking, de achtergrond van de liedtekst en ze spelen natuurlijk ook live.

Paskal Jakobsen zegt het fantastisch te vinden door S10 gevraagd te zijn om samen een nummer op te nemen. ”Ik was voor het songfestival in Stockholm om muziek te schrijven” zegt S10. ”Ik luisterde toen heel veel naar Bløf, naar ‘Liefs uit Londen’. Elke dag minimaal tien keer. Dat raakte me heel erg. Toen kwam een demoversie van ‘Laat Me Los’. En toen dacht ik gewoon, hoe vet zou het zijn als Bløf hier iets mee wil. Ik ben natuurlijk groot fan en ik kende Peter (bandlid van Bløf, red.) al. We zouden in de studio gaan zitten, maar ik had ook dit liedje meegestuurd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met S10 en Paskal Jakobsen terug.

Vergelijkbare artikelen