Paul de Munnik, Paskal Jakobsen en Bertolf Lentink vormen de Musketiers

Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink vormen het gelegenheidsensemble Musketiers. Meerstemmige, zonnige popmuziek voor tijdens lange, zomerse autoritten. Twee singles kwamen al uit, na de zomer volgt een album. Onlangs speelden ze voor het eerste live, in de stromende regen. Werkt hun muziek dan ook? Wat is het geheim van meerstemmig zingen, en door wie zijn ze beïnvloed? Paskal, Bertolf en Paul komen erover praten én zingen.

Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink vormen het gelegenheidsensemble Musketiers. Meerstemmige, zonnige popmuziek voor tijdens lange, zomerse autoritten. Na de zomer komt hun album uit en in Op1 spelen ze alvast het nummer ‘Het wordt toch niet beter dan dit’.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen