Henny Huisman en Rein Sluik over de nieuwe voorstelling van Henny

Hij was jarenlang dé tv-persoonlijkheid van ons land en nu gaat hij op zijn 71ste voor het eerst de theaters in. Henny Huisman doet in zijn voorstelling ‘Het achterste van mijn tong’ een boekje open over wat hij allemaal meemaakte in de entertainmentindustrie. Hij is te gast samen met zijn jeugdvriend Rein Sluik, die als zijn side-kick fungeert in de show.

Henny Huisman gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling ‘Het achterste van mijn tong’, waarin hij alles verteld over zijn leven in de entertainmentindustrie. Eigenlijk vertelt hij in de voorstelling zijn complete levensverhaal. “Het is voornamelijk om heel veel te lachen. Het zijn leuke verhalen die ik heb meegemaakt.”

Toestemming van Lia

Toen de theatershow in beeld kwam, twijfelde Huisman of hij wel aan zoiets moest beginnen. “Ja dan moest ik weer naar Almere en Steenwijk, maar toen gingen we verder praten en kwamen er veel leuke verhalen tevoorschijn. Toen dacht ik, ja de enige die tegen kan zijn is mijn vrouw. Lia zei gelukkig dat als ik het leuk vond, ik lekker weer naar Steenwijk en Almere moest gaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Henny Huisman terug.

Vergelijkbare artikelen