Jandino Asporaat en Najib Amhali over Bon Bini Holland 3

De films van Jandino Asporaat winnen steevast het Gouden Kalf voor beste publieksfilm – meer dan anderhalf miljoen mensen kwamen naar de Bon Bini-reeks. Deel drie is vanaf deze week te zien. Vele bekende Nederlanders, zoals Najib Amhali, maken daarin hun opwachting. Wordt ook deze film weer een groot succes? 

De eerste drie Bon Bini films van Jandino Asporaat bleken bij het grote publiek een enorm succes: nu maakt ook Najib Amhali zijn opwachting. “Jandino speelt bijna alle rollen zelf. Ik zit er anderhalve minuut in. Wij zijn begonnen als twee comedians, dit is een droom en hij maakt die droom gewoon waar. Hij heeft de kans gekregen en hij pakt die kans.” Wat is dan precies het succes achter de Bon Bini films? “Het enthousiasme spat ervanaf. Hij neemt je mee in alle gekke typetjes die hij heeft neergezet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen