Henkjan Smits en Lammert de Bruin over Elvis Presley

Overleden in 1977 maar nog altijd een superster: Elvis Presley. Volgende week gaat de film over zijn leven draaien, gemaakt door regisseur Baz Luhrmann. Vanavond al aan tafel: Elvis-fans Lammert de Bruin (verslaggever EenVandaag) die vertelt wat zijn nietmachine met The King te maken heeft en voormalig Idols-jurylid Henkjan Smits (nu dj NPO Radio 5). Over de aantrekkingskracht en niet aflatende populariteit van Elvis, over impersonators en over de muziek.

Volgende week gaat de film over het leven van Elvis Presley draaien. Lammert de Bruin en Henkjan Smits hebben hem alvast gezien en hebben genoten. “Het verveelde geen moment”, zegt Lammert de Bruin. Henkjan Smits vult aan: “Het is toch 42 jaar die je in zo’n korte tijd gaat zien, dan valt het eigenlijk wel mee. De film is zo mooi en zo indrukwekkend dat heeft Baz Luhrmann zo goed gedaan.”

Achtbaanrit

Lammert de Bruin noemt zichzelf al geen fan meer van Elvis. Je kunt gerust zeggen dat hij geobserdeerd is door de zanger. De film vond hij dan ook geweldig. “Het was een overweldigende achtbaanrit. Van het begin tot het eind heb ik geboeid zitten kijken. Het is allemaal zo goed in beeld gebracht.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over Elvis Presley terug.

Vergelijkbare artikelen