Peter Gillis en Rob Geus doen mee aan Het Jachtseizoen

Je in een oranje boevenpak laten opjagen door de mannen van Stuk TV – Peter Gillis en Rob Geus zijn de eerstvolgende kandidaten in de serie Het Jachtseizoen. Of ze ongeschonden uit handen van hun jagers kunnen blijven is afwachten, ondertussen zijn er ook beelden van voormalig Smaakpolitieman Geus die de vakantieparken van Gillis controleert op orde en netheid. 

Rob Geus was meteen enthousiast toen hij gevraagd werd om mee te doen aan het Jachtseizoen. ”Hij stond op mijn lijstje. Ik vind het een leuk programma want ik houdt van uitdagingen en spelletjes. Toen ze me belden zeiden ze dat ze het niet alleen met mij gingen doen, maar dat er iemand bij kwam. Toen kwam Peter om de hoek. Ik zei gelijk al dat ik Peter nooit zou kunnen omhalen voor dit programma. Ze vroegen toch of ik het kon proberen. Zijn eerste reactie was gelijk: ‘Geus, je bent niet goed bij je hoofd’. Uiteindelijk ging hij er toch over nadenken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

”Ik werd gebeld door de directeur van Talpa of ik mee wilde doen”, zegt Peter Gillis. ”Ik zei dat ik daar niet aan mee doe, ik heb het veel te druk. Maar het zou wel liggen aan met wie ik het samen moet doen. Toen kwamen ze met Rob Geus. Toen zei ik, weet je wat, we gaan het doen jongen. Maar één ding, ik kan niet tegen mijn verlies. Dat trof, want Rob ook niet.”

Kijk hier het hele gesprek met Rob Geus en Peter Gillis terug.

Vergelijkbare artikelen