Stefano Keizers over zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Hans Teeuwen’

‘Hans Teeuwen’, zo heet de derde theatervoorstelling van Stefano Keizers. Hans komt er niet in voor, sterker, Stefano lijkt zichzelf ook wel moe. Drukt het succes te zwaar, voldoet hij teveel aan de verwachtingen van zijn publiek? 

Alter ego

Stefano is klaar met Stefano Keizers, dat is namelijk helemaal niet zijn echte naam. Hij koos de persoonlijkheid om meer geld te verdienen en vertelt waarom hij dacht dat hij een alter ego nodig had. “Ik was al heel lang op zoek naar een manier om het geen dat ik wilde doen in het leven te combineren met geld verdienen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Stefano Keizers terug.

Vergelijkbare artikelen