Géza Weisz & Koen Mortier over de serie ‘Voices of Liberation’

Hoe zorg je ervoor dat de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog niet in de vergetelheid raken en hoe betrek je de jonge generatie hierbij? In de nieuwe Netflixserie ‘Voices of Liberation’ nemen bekende acteurs uit heel Europa ons mee langs de Liberation Route. In Nederland is dat acteur Géza Weisz, hij presenteert een aflevering over Operation Market Garden. Hij is te gast samen met de Belgische regisseur van de serie, Koen Mortier.

Hoe zorg je ervoor dat de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog niet in de vergetelheid raken en hoe betrek je de jonge generatie hierbij? Regisseur van de oorlogsserie ‘Voices of Liberation’ Koen Mortier denkt dat zijn serie hier een mooie bijdrage aan kan leveren. ‘’Het is veel meer filmisch, meer aantrekkelijk, meer actie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen