Angela Groothuizen over haar rol in de serie Tweede Hans

Angela Groothuizen gaat weer acteren. De zangeres is vanaf vrijdag te zien in de comedy Tweede Hans, waarin ze de dirigent speelt van een mannenkoor. Angela acteerde al eerder in films en series; is dit een definitieve carrière-switch, nu ze bezig is aan haar laatste tour met de Dolly Dots? 

Hoe vind je jezelf opnieuw uit als je met pensioen gaat? Angela Groothuizen speelt in de nieuwe serie ‘Tweede Hans’ over dat zwarte gat. Iets wat volgens de zangeres één groot succes is geworden. “We hebben heel erg gelachen en ik weet uit ervaring dat als je het leuk hebt op de set, je dat ook terugziet op beeld. Ik heb ook gehoord dat het heel erg leuk is geworden.”

Volgens Groothuizen is pensioen een erg interessant thema. “Er zijn twee momenten in het leven heel gevaarlijk. Je geboorte en je pensioen. De geboorte is natuurlijk voor iedereen hetzelfde, maar er zijn best wat mensen die na hun pensioen toch omvallen. Daar gaat de serie ook over. Een man krijgt vervroegd pensioen, maar is daar doodongelukkig over. Tot hij al dat gevoel in het shantykoor gooit. Het is echt hilarisch.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Angela Groothuizen terug.

Vergelijkbare artikelen