Angela de Jong ziet Johan Derksen diep zinken

Johan Derksen biechtte in zijn talkshow op een vrouw met een kaars misbruikt te hebben. Dit leidde aan tafel tot enorme hilariteit, maar daarbuiten veroorzaakt zijn ‘jeugdzonde’, zoals hij het zelf noemt, woedende reacties. Tv-recensent Angela de Jong is verbaasd en ziet Johan diep zinken. 

Walgelijk

”Eerst geloofde ik niet helemaal wat ik zag”, vertelt Angela de Jong. ”Ik vond het echt walgelijk. Niet eens zozeer wat hij vertelde maar meer de toon waarop hij het vertelde, en het gelach en de manier waarop het geridiculiseerd werd. Dat vond ik na alle verhalen die je de afgelopen maanden hebt gehoord aan talkshowtafels echt walgelijk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Talpa

Talpa heeft aangegeven in gesprek te gaan met Johan Derksen. Angela de Jong miste het afkeuren van Derksen in het statement van Talpa. ”Ik had verwacht dat die zender zou hebben gezegd dat ze dit niet goedkeuren. We hebben ons ten tijde van die The Voice-kwestie ook afgevraagd hoe het kon dat daar jaren dingen voortwoekerden die blijkbaar veel mensen wisten maar waar iedereen bij wegkeek. Blijkbaar wordt dit ook getolereerd, dat er wordt gelachen over slachtoffers aan een tafel. Als dat al die jaren bij The Voice ook gebeurd is, dat het weggelachen is, dan snap je opeens hoe dat gebeuren kan.”

Columniste Roos Schlikker die regelmatig aanschuift bij Vandaag Inside heeft aangegeven daar geen zin meer in te hebben. Angela de Jong is vanavond te gast, een afspraak die al een tijdje stond. Ze geeft aan gewoon aan te schuiven. ”Als ik zo stoer ben om hier kritiek te uiten over ze dan moet ik daar morgenavond ook zitten en die kritiek recht in hun gezicht zeggen. Misschien dat er dan toch drie kijkers ervan overtuigd zijn dat het toch een beetje anders zit. Want we waren niet gek met zijn allen, wat daar gisteravond gebeurde kon echt niet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Angela de Jong terug.

Vergelijkbare artikelen