Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden

Muzikant, her- en vertaler, schrijver en columnist Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. De 64-jarige Rot laat, naast een gezin, een enorme muzikale erfenis achter. Fans Ionica Smeets (wetenschapscolumnist bij De Volkskrant) en radiomaker Frits Spits, die Jan geregeld sprak in zijn programma’s, richten vanavond een klein monument op voor Jan.

Hoewel het er al een tijd aan zat te komen, schrok Frits Spits toch van het bericht dat Jan Rot daadwerkelijk op 64-jarige leeftijd is overleden. “Je wist dat het zou komen, maar het komt dan toch altijd weer onverwacht. Ik zat te trillen op mijn stoel. Ik heb hem meegemaakt vanaf het begin van mijn carriëre.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Achtbaan

Afgelopen jaar zong Jan Rot bij Op1 nog het nummer ‘Achtbaan’.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over het overlijden van Jan Rot terug.

Vergelijkbare artikelen