Natasja Froger: “Wat een geweldig mooi vak is het om verpleegkundige te zijn.”

In het programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden’ ervaren bekende Nederlanders hoe het is om in de zorg te werken in deze turbulente tijd. Zo liep Natasja Froger stage op de spoedeisende hulp, die momenteel onder grote druk staat met bijna wekelijks opnamestops. Gor Khatchikyan, arts op de spoedeisende hulp, maakt zich door capaciteitsproblemen grote zorgen en wil dat Den Haag meer gaat doen.

“Het was fantastisch.” In het programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden’ ervaart Natasja Froger hoe het is om in de zorg te werken in deze turbulente tijd.  “Wat een respect heb ik voor die mensen. Wat een geweldig mooi vak is het om verpleegkundige te zijn. Het is een vak dat mensen vanuit hun hart doen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Veeleisende patiënt 

SEH-arts Gor Khatchikyan weet alles van die afdeling af. Maar maakt zich door capaciteitsproblemen wel grote zorgen. “De juiste patiënt op de juiste plaats is echt een dingetje. Op de spoed heb ik vaak patiënten die niet op de spoed hoeven te zijn. Dat is de veeleisende patiënt. Een patient die drie weken buikpijn heeft en vrijdagavond om acht uur heeft bedacht om nu naar spoed te komen, medisch gezien zeg ik nee. Maar de patient eist dat ‘ie gezien wordt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Gor Khatchikyan en Natasja Froger terug

Vergelijkbare artikelen