René Mioch over het thema van het boekenbal: ‘de eerste liefde’

Het heeft een jaar langer geduurd dan normaal, maar vanavond is het boekenbal terug. Het feest waarmee traditioneel de Boekenweek wordt afgetrapt, staat dit jaar volledig in het teken van ‘de eerste liefde.’ Bij Op1 schuift filmjournalist René Mioch aan en brengt hij – geheel in thema – twee films over eerste liefdes mee.

Filmjournalist René Mioch over het thema van het boekenbal: ‘de eerste liefde’. “Boeken is een grote inspiratiebron voor filmmakers. Het is een thema waar filmmakers veel gebruik van maken. Alle elementen zitten in dat soort onderwerpen.” Geheel in thema heeft Mioch fragmenten meegenomen uit bekende liefdesfilms.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met René Mioch terug.

Vergelijkbare artikelen