Yelle Tieleman en Marjan Olfers over betrokkenheid van profvoetballers bij het illegale gokbedrijf Edobet

Meerdere profvoetballers waren betrokken bij de het illegale gokbedrijf Edobet. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Sparta-spelers Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers kochten aandelen en andere voetballers, zoals Dirk Kuyt en Jordy Clasie, maakten grote bedragen over naar de inmiddels opgeheven goksite. Hangt hen een straf boven het hoofd? Dat bespreken we met AD-journalist Yelle Tieleman, die de zaak onderzocht, en hoogleraar Sport en Recht Marjan Olfers in Op1.

Criminele organisatie
Meerdere profvoetballers waren betrokken bij het illegale gokbedrijf Edobet. AD-journalist Yelle Tieleman deed onderzoek. “Ze opereerden zonder vergunning in Nederland en het was volgens justitie afhankelijk van een criminele organisatie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

 

Vergelijkbare artikelen