Thomas van Groningen over het bevriezen van tegoeden van rijke Russen: “de coördinator is er nog niet”

Nederland loopt nog steeds achter op onze buurlanden als het gaat om het bevriezen van tegoeden van rijke Russen. Tot ongenoegen van de Tweede Kamer. Politiek verslaggever Thomas van Groningen hoorde de oplossing: een nieuwe coördinator.

Geen nieuwe coördinator
Nederland loopt nog steeds achter op onze buurlanden als het gaat om het bevriezen van tegoeden van rijke Russen. Politiek verslaggever Thomas van Groningen hoorde vandaag de oplossing: een nieuwe coördinator. “Maar die coördinator is er nog niet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug.

Vergelijkbare artikelen