Jean Dohmen: “40% procent van de tuinbouwbedrijven vreest om tijdelijk te moeten stoppen”

Grote bedrijven in ons land gaan al gebukt onder de hoge energieprijzen, en nu moet het gas ook nog in roebels worden afgerekend. Wat betekent de dreiging van Poetin voor hen? We vragen het in Op1 aan journalist van het Financieele Dagblad Jean Dohmen.

Stijgende prijzen
Grote bedrijven in ons land gaan al gebukt onder de hoge energieprijzen. Journalist van het FD Jean Dohmen: “40% procent van de tuinbouwbedrijven vreest om tijdelijk te moeten stoppen. Ook producten die minder energie verbruiken zullen last krijgen van de stijgende prijzen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug

Vergelijkbare artikelen