Arjen Lubach: “Ik ben niet de beste interviewer, maar ik werk wel met een van de beste interviewers”

Kijkcijferhit Arjen Lubach domineert vier avonden per week het Nederlandse primetime televisielandschap. Maar na vijf weken ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ neemt hij een break en maakt hij plaats voor een week lang stand-upcomedy. In Op1 maakt Arjen de balans op en blikken we vooruit op de stand-upcomedyweek.

Arbeidsintensief
Na zes weken ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ neemt Arjen Lubach een break en maakt hij plaats voor een week lang stand-upcomedy. “Het is zo’n arbeidsintensief gebeuren. We konden niet inzien of het we konden volhouden.”Arjen Lubach interviewt nu ook gasten in zijn avondshow, maar over zijn kwaliteiten als interviewer is hij duidelijk. “Ik ben niet de beste interviewer, maar ik werk wel met een van de beste interviewers.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Arjen Lubach terug.

Vergelijkbare artikelen